Дървен материал от www.emsien3.com

The best bookmaker bet365

The best bookmaker bet365

Menu

ABS zaštitne kacige, savršena zaštita glave

 

ZAŠTITNE KACIGE

Zastitna kaciga Range Quartz 334

 

Zaštitne kacige, građevinske kacige, od ABS-a u obliku baseball kape koja omogućava bolju vidljiivost i zaštitu glave. Zaštitni vizir se može nositi sa prednje ili stražnje strane. S unutrašnje strane ima 3 tekstilne trake s 8 točki pričvršćenja. Na čelu ima spužvicu. Električna izolacija. Fluorescentne boje i reflektirajuća traka omogućiti će veću vidljivost danju i noću te pružiti bolju sigurnost i zaštitu glave na radu.

 

Građevinska zaštitna kaciga od polipropilena (PP) sa rupicama. Materijal ima visoku otpornost i dodatno je obrađen protiv UV zraka. Podešavanje širine kotačićem. Radi veće udobnosti moguće su dvije pozicije opsega glave, i to gore i dolje.

 

 

Zaštitne kacige VENITEX, otporne na UV zrake od polietilena visoke gustoće (HDPE). Unutarnji dio kacige s trakama od polietilena (LDPE). Ova kaciga ima 6 točki za pričvršćenje i ručno podešavanje širine pomoću PVC trake. Opseg glave od 51 do 62 cm. Zaštitna kaciga ima znojnik, električnu izolaciju i standardni otvor za dodatnu opremu.

 

Kao zaštitnu kacigu za zaštitu od bočnih, lateralnih, udaraca u glavu preporučujemo baseball kapu-kacigu. Vanjski materijal je tekstil poliester/pamuk "mesh", vrlo prozračan. Unutarnja zaštitna kaciga, koja amortizira udarce, je od polietilena sa EVA pjenom. Veličina je univerzalna. Širina se podešava čičak trakom. Namijenjena je za korištenje u unutarnjim prostorima za zaštitu glave. Ni u kojem slučaju se ne smije koristiti umjesto industrijske zaštitne kacige.

Šumarske zaštitne kacige FORESTIER2 za zaštitu glave i lica. Proizvedena je od polipropilena visoke gustoće koji je UV otporan. 8 točaka za pričvršćenje, traka protiv znojenja - blister pakiranje. Uz ovu vrstu zaštitne kacige isporučujemo dodatnu opremu: štitnici za uši (antifon SUZUKA), nosač vizira VISOR HOLDER i vizir sa čeličnom mrežicom.

Izvor:Dom-tex 

na vrh članka